Aluetalonmies kirkastaa alan mainetta

Aluetalonmies

Muuton jälkeen on tullut muutaman kerran asiaa huoltoyhtiölle. Aluetalonmies on auttanut aikailematta. Siinä on asiakkaan silmissä kohentunut kokonaisen toimialan kolhiintunut maine.

Huoltoyhtiöissä on varmasti hyviä ja huonoja ihan niin kuin kaikissa yrityksissä. Ja samassakin firmassa saattaa tietysti olla töissä erinomaisia ja korkeintaan keskinkertaisia ammattilaisia.

Kohdalleni on valitettavasti osunut vuosikymmenten mittaan aika monta huonoa kokemusta. Joko huoltomies ei ole tullut ollenkaan tai ainakaan kohtuullisessa ajassa, tai sitten käyttäytyminen on ollut ynseää, joskus suorastaan epäasiallista. Ammattitaidossakin on ollut toivomisen varaa.

Vika on voinut olla taloyhtiöissäkin. Ne osaavat kilpailuttaa yritykset kipeiksi.

Odotukset eivät siis olleet kovin korkealla, kun otin heti muuton jälkeen ensimmäisen kerran yhteyttä Aluetalonmies A. Koskela Oy:hyn. Hyvä palvelu yllätti, mutta epäilin sen olleen poikkeus, pelkkä onnenkantamoinen.

Ei sittenkään sattumaa

Muuttotilanteeseen liittyneitä pieniä pulmia ja avuntarpeita ilmaantui sittemmin vielä pari lisää, ja joka kerran asiat hoituivat yhtä mallikkaasti. Viime viikonloppuun asti uskoin yhä yksilösuoritukseen – että meidän talollemme on sattumalta osunut Suomen fiksuin ”talkkari”.

Kun sitten ilmeni vesivahingon vaara, oli pakko ottaa huoltoyhtiöön yhteyttä päivystysaikaan. Edellisestä vastaavasta tilanteesta on yli 20 vuotta, mutta sen ”päivystyksen” muisto ei ole vieläkään haalistunut. Eipä ollut ainakaan ammattilainen silloin asialla.

Aluetalonmies yllätti jälleen. Päivystäjä tsekkasi tilanteen, rauhoitti huolestuneen asiakkaan ja kehui vielä mennessään seinille ripustetut taulutkin. Hän lupasi välittää asian arjen tultua talon omalle huoltomiehelle – ja niin myös teki.

Heti maanantaina paikalla kävi oman huoltomiehen lisäksi varmuuden vuoksi vielä putkimieskin. Enää en yllättynyt ripeästä toiminnasta enkä miellyttävästä käytöksestä. Muistin jopa antaa saman tien myönteistä palautetta. Putkimies otti sen iloisesti vastaan ja kertoi ylpeänä, miten lyhyiksi vasteajat on firmassa saatu.

Pelkkiä plussia Aluetalonmiehelle

helppo saada yhteys
+
  nopea palvelu
+  ystävällinen asenne
+  vakuuttava ammattitaito
+ hyvä tiedonkulku yrityksen sisällä.

 

Jaa kirjoitus:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *