Blogi lymyilee vielä piilossa

Tämä on jo kymmenes merkintä muuttajan päiväkirjaan, mutta Hämeenlinnan-blogi odottaa yhä julkaisupäätöstä. Viivästyksen syinä ovat aikataulun puute ja silkka saamattomuus.

Olisi pitänyt alun perin päättää, milloin blogi avautuu lukijoille. On niin helppoa ja hauskaa kirjoitella varastoon mitä mieleen juolahtaa. Toisaalta: huviksihan tämä puuha on tarkoitettukin, joten turha ottaa paineita.

Jos olisin tiennyt, miten hauskaa pöytälaatikkoon on kirjoittaa, olisin aloittanut jo vuosikymmeniä sitten. Joillakin ihmisillä on piilossa myös kokonaisia blogeja. He kirjoittavat vain itselleen tai muutamalle uskotulleen.

Itse ajattelin kuitenkin ennemmin tai myöhemmin julkaista tämän blogin kaikille kiinnostuneille. Se vaatii vielä teknistä näpertelyä, mikä ei ole ollenkaan vahvinta alaani.

Myönteisyys kannattaa aina

Huvin lisäksi bloggaamisesta on ollut jo huomattavaa hyötyä.

Kun valitsin linjaksi sen, että tarkastelen Hämeenlinnaa myönteisellä asenteella, tein huomaamattani suuren palveluksen itselleni. Ainakin niinä päivinä, kun olen kirjoittanut tähän blogiin, olen huomannut suhtautuvani elämään tavallista positiivisemmin.

Alkuvuoden aikana olen myös saanut useasti erittäin hyvää palvelua. Kaikkia noita kokemuksia en ole ehtinyt blogiin kirjata, eivätkä ne kaikki tähän blogiin kuuluisikaan. Epäilen joka tapauksessa, että palvelun laatuun on vaikuttanut  oma asenteeni. Niin metsä huutaa…

Jos joku joskus lukee näitä kirjoituksia, ehkä hänkin löytää Hämeenlinnasta jonkin uuden hyvän puolen.

 

Jaa kirjoitus:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *